Празнично шествие на рокери, облечени с костюми на Дядо Коледа, потегля 

...
Празнично шествие на рокери, облечени с костюми на Дядо Коледа, потегля 
Коментари Харесай

Празнично шествие на рокери, облечени с костюми на Дядо Коледа в Пловдив и Велико Търново

Празнично шествие на рокери, облечени с костюми на Дядо Коледа, потегля  в Пловдив. Мотобратството в града е приготвило дарове за малчуганите от един от детските домове. Рокерите ще посетят и Дома за възрастни хора. 
Идеята е Да повдигнем коледният дух в града, разказва Димитър Цанков от един от пловдивските рокерски клубове. Да накараме също пловдивчани да се ухилен, само че и да се замислят, че би трябвало да са по толерантни и деликатни на пътя. Това е другото наше обръщение, добавя Димитър Цанков и споделя още, че от сърце са приготвили дарове за деца и възрастни хора в неравностойно състояние. Ще им ги връчат персонално и ще им пожелаят " Честито Рождество Христово ".Решихме всички, че е най добре да зарадваме тъкмо в този ден хората, за които съвсем никой не  се сеща за тях да видят и те, че просто не са забравени.

Дядоколедовци на мотори обикалят през днешния ден Велико Търново. Благотворителната Мото Коледа в остарялата столица е по самодейност на общинския консултант и играч по мотокрос Георги Недев . На идеята откликнаха повече от 50 мотоциклетисти от цялата страна.

Моторизираните Дядоколедовци обикалят обществените домове във Велико Търново, с цел да подарят на децата, останали без семейство за рождественските празници, лакомства, играчки и книжки.

Да зарадваме децата, лишени от наставнически грижи и да им създадем празника малко по-хубав.

Да бъдат щастливи, както останалите деца.

Благотворително за децата. Каквото можем събираме, купуваме, вършат се пакети, кутии се събират авансово и обикаляме домовете и раздаваме. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР